Η σελίδα μας είναι υπό ανακατασκευή

Καλάθι Αγορών

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αναζήτηση στο Κατάστημα

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Έξι τρόποι να πεθάνεις στο Τέξας

Εκτύπωση
Μυθιστόρημα
Μαρίνα Περεθάγουα
Μετάφραση: Μαρία Παλαιολόγου
Εκδόσεις Καστανιώτη
2022
σ. 320
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-03-6977-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: ισπανικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Seis formas de morir en Texas
Συγγραφείς απ' όλο τον Κόσμο
εξι τροποι
με μεταφορικά Με Γενική Ταχυδρομική για 5,00 €
Βασική τιμή 18,00 €
Τιμή πώλησης 16,20 €
Συνολική έκπτωση:-1,80 €
Περιγραφή

Στο επίκεντρο αυτής της ιστορίας βρίσκεται μια καρδιά. Δεν πρόκειται ωστόσο για μια καρδιά συμβολική, αλλά αληθινή, ένα όργανο που πάλλεται προσφέροντας ζωή μα και θάνατο, ένα όργανο που συνδέει απρόβλεπτα το πεπρωμένο διαφόρων προσώπων.

Η αφήγηση καλύπτει δύο οικογένειες και απλώνεται σε δύο ηπείρους. Ένας άντρας εκτελείται σε μια φυλακή της Κίνας και μετά διακινούνται τα όργανά του παράνομα. Η καρδιά του καταλήγει στο στέρνο ενός πολίτη των ΗΠΑ και αυτή ακριβώς η μεταμόσχευση περιπλέκει τα πράγματα στη συνέχεια, σημαδεύοντας τις επόμενες γενιές. Διότι σύμφωνα με τη βουδιστική παράδοση, αν η καρδιά δεν θαφτεί μαζί με τον νεκρό, αυτός δεν θα καταφέρει ποτέ να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Ένα περίτεχνο μυθιστόρημα για το λαθρεμπόριο οργάνων, για κρίματα που πρέπει να συγχωρεθούν, για πράξεις αγάπης που στοχεύουν στην κάθαρση από την ενοχή και για εκδικητικές ενέργειες που επιχειρούν να αποκαταστήσουν τη διαρρηγμένη αρμονία. Η Μαρίνα Περεθάγουα, μια εντυπωσιακή και διακριτή εκπρόσωπος της σύγχρονης ισπανικής λογοτεχνίας, μιλά για την ουσία της ανθρώπινης υπόστασης, την τύχη και τη μοίρα. Ένα βιβλίο που προκαλεί την ταραχή και διασώζει την ομορφιά.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.